betongkurs

när betong möter trä

Välkommen att delta på betongkurs med Isrenn Arkitekter. 2020

Betong är ett fantastiskt material som kan användas till så mycket. Inte bara för formning när man bygger hus men även till möbler såsom stolar, bänkar och bord. Många brukar också gjuta fågelbad, krukor och andra utsmyckningsprodukter. Det är bara fantasin som sätter gränser. Vi hade tänkt ha detta som ett litet kurs där vi tipsar om designideer och vad man bör tänka på när man gjuter. Det gäller att våga och ta steget för att komma igång. Det är inte så svårt som man kan tro. Vi har också lust på att introducera även trä som ett material som möter betongen. Ett mjukt och ett hårt material. Vi har flera ideer om detta så häng på.

Vi har tänkt genomföra kurset lördag 4:e juli samt lördag 18:e juli. Platserna är begränsade då vi anser att det är viktigt att vi kan hinna med att instruera och lära känna varandra. Vi kan bistå med en del material såsom virke till formning, armeringsnät samt en säck med betong samt naturligtvis vatten men om ni har tänkt gjuta mycket så ta med er material själva.
Vi tar ut en liten kursavgift på 70 kr inkl. moms. 
Vi startar kursen kl 09:00 och håller på till kl 15 eller så länge som vi har roligt! Ta gärna med picknick korg för lunch kl 12

Max 5 personer kan delta, så först till kvarn!

Ring och anmäl er på 070 262 11 27
Välkommen